Timmerwerk

Houten kozijnen, ramen en deuren of erker

Uw houten tuin- of openslaande deuren, binnendeur of buitendeur vervaardigen wij zowel in opdek als stomp. Wilt u uw ramen in draai-kiepsysteem, dan is dat ook mogelijk. Wij voorzien uw houten ramen en deuren van een hor indien gewenst.

Om zeker te zijn van de juiste maatvoering en het juiste systeem komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en op te meten. Zo krijgt u de best passende oplossing.
Uw houten kozijnen, deuren, ramen en ander timmerwerk maken we op maat en natuurlijk zorgen we voor een nauwkeurige montage.

Jarenlang zorgeloos gebruik

U geniet de garantie van een mooi resultaat met een zorgvuldige afwerking. En jarenlang zorgeloos genot van uw timmerwerk. Ons motto is bovendien 'afspraak is afspraak.'

Inspiratie opdoen? Kijk onderstaand naar wat wij zoal aan houten kozijnen, deuren, ramen, erkers en ander timmerwerk hebben geleverd.

Uw houten kozijnen, deuren en ramen of …?

Ziet u iets van uw gading en wilt u dat ook, op maat ontworpen naar uw situatie? Bel ons op 06-27347008 of stuur een e-mail naar (binnen maximaal 3 werkdagen ontvangt u een reactie).