Tuinhuis en/of houten overkapping op maat

Uw houten terrasoverkapping, berging, veranda of berging prefab gebouwd en door ons geplaatst

Wilt u uw tuin als verlengstuk van uw woning, zodat u lang geniet van het buitenleven? Alleen bij zomers weer of ook in de koude maanden? Of wilt u een houten tuinhuis of overkapping in een afwijkende vorm of maat? Dat kan en wij maken het passend.

Wij verzorgen het proces van A tot Z, dus van ontwerp en het aanvragen van de bouwvergunning tot montage en afwerking ter plaatse.

Mogelijkheden genoeg

Wij denken mee met uw ideeën en zorgen dat u blij bent met uw houtbouw. Denk daarbij aan de functie van uw houten overkapping en/of tuinhuis: is het bedoeld als kantoor, berging, gastenverblijf, loungehoek of …? Of een combinatie ervan, zoals een houten berging met overkapping, zodat u uw buitenkeuken gemakkelijk opzet en weer opbergt?

Uw houten overkapping en/of tuinhuis maken wij in de houtsoort van uw keuze: red cedar, geïmpregneerd hout, douglas of eiken. Datzelfde geldt voor de dakbedekking: wordt deze van gebakken pannen, leien of kiest u voor een geïsoleerd platdak met epdm? We zorgen bovendien voor een stevige fundering en bouwen uw houtbouw zo op, dat rotting vanaf de onderkant voorkomen wordt. Zo geniet u probleemloos en zo lang mogelijk van uw houtbouw.

Uw houten tuinhuis of overkapping laten plaatsen door ons is sneller dan wanneer u dit zelf doet. Wij doen het voorbereidende werk en plaatsen de fundering. De houtbouw wordt prefab aangeleverd en ter plekke gemonteerd.

Een houten overkapping c.q. tuinhuis: plezierig buitenleven is ons werk

U krijgt van ons alle advies en ondersteuning die bijdragen aan een houtbouw die naar uw wens is. Onze jarenlange ervaring garandeert een degelijke afwikkeling, waarbij ons motto is 'afspraak is afspraak.'

Wilt u alvast inspiratie opdoen? Onderstaand vindt u een impressie van welke houten overkappingen en tuinhuizen wij zoal geleverd hebben.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over uw houten overkapping of tuinhuis op maat? Bel ons op 06-27347008 of stuur een e-mail naar (binnen maximaal 3 werkdagen ontvangt u een reactie).